Köyliön VPK:n Nuoriso-osasto
Köyliön VPK:lla on aktiivinen nuoriso-osasto. Osastoomme kuuluu noin 16 nuoriso-osastolaista, iältään 7-17-vuotiaita, tyttöjä ja poikia. Harjoitukset järjestetään joka torstai 18:00 –19:30 Yttilän paloasemalla, vietämme koulujen kanssa samanaikaisesti lomat. Kuljetamme nuoret asemalle ja takaisin sovituista paikoista.

Harjoituksissa harjoittelemme palomiehen taitoja, kodin paloturvallisuutta, ensiapua yms. Nuoriso-osastossa käymisestä on hyötyä, jos on vaikka haaveena päästä täysi-ikäisenä hälytysosastoon. Nuorena opitut taidot auttavat myöhemmässä iässä niin harrastuksessa kuin arjessakin.

Meillä on myös aktiivinen toiminta-alue ja teemme paljon yhteistyötä lähipalokuntien kanssa. Rauman alue järjestää vuosittain kilpailuja, leirejä ja tapahtumia, jossa suurin osa alueemme palokunnista on mukana. Liitto järjestää joka vuosi viikon mittaisen palokuntanuorten leirin. Neljän vuoden välein järjestetään valtakunnallinen palokuntanuorten leiri, johon osallistuu ympäri Suomea palokuntia, jopa ulkomailta asti. Leirillä harjoitellaan samoja asioita, kuin viikkoharjoituksissakin.

Jos lapseltasi puuttuu harrastus, niin tässä on tulevaisuutta ajatellen erinomainen. Harrastus on myös halpa harrastaa! Harrastuksen parissa tulee varmasti saamaan uusia ystäviä läheltä, että kaukaa. Palokuntaharrastuksessa kaveria ei jätetä ja kiusaamista ei sallita. Oppii käytännöllisiä taitoja arkeen ja samalla voi löytää kutsumusammatin. 

Tuo lapsesi rohkeasti tutustumaan harrastukseen torstain harjoituksiin, päivän aiheen pystyt tarkistamaan kausiohjelmastamme.
Sähköposti: koylion.vpk(at)pp.inet.fi
Köyliön VPK
All Rights Reserved 2018. koylionvpk.fi